همشهری آنلاین: طبق قانون جدید آلمان، پناهجویان پذیرفته شده در این کشور موظفند در بررسی مجدد پرونده پناهندگی‌شان با اداره مهاجرت همکاری کنند.

پناهجویان آلمان

به گزارش دویچه وله، پارلمان آلمان (بوندستاگ)  قانونی را تصویب کرد که طبق آن پناهجویان پذیرفته شده موظفند تا در بررسی مجدد پرونده‌شان با اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی موسوم به بامف (BAMF) همکاری کنند.

طبق قانون جدید قرار است بعد از سه سال وضعیت پناهندگی پناهجویان مورد ارزیابی مجدد قرار بگیرد و پناهجویان موظف هستند برای شفافیت بخشیدن به برخی از موارد پرونده خود، مانند هویت یا اطلاعات جدید دیگر، با اداره مهاجرت همکاری کنند.

قانون جدید روز پنجشنبه هشتم نوامبر (۱۷ آبان) با آرای نمایندگان احزاب حاکم و همچنین حزب دمکرات آزاد آلمان و حزب پوپولیست "آلترناتیو برای آلمان" AFD تصویب شد.

گفتنی است که ضرورت همکاری پناهجویان در دوره بررسی پرونده پناهجویی قبلا هم وجود داشته است، اما طبق قانون جدید پناهجویان مجبورند حتی پس از پذیرش درخواست پناهندگی‌شان، تا سه سال با اداره فدرال برای پناهندگی و مهاجرت همکاری کنند.

لیندا تویتبرگ، نماینده پارلمان از حزب "دمکرات آزاد" (FDP)، تغییرات جدید قانون پناهجویی را اقدامی مهم برای برخورد با خطاهای گذشته توصیف کرده است.

برخلاف نظرات او اولا یلپکه، از حزب چپ ها در پارلمان، از این مسئله انتقاد کرد و آن را اذیت و آزار پناهجویان خواند. او گفت این مسئله کار ادارات مربوط به مهاجرت را هم بیشتر می‌کند.

بیشترین تعداد پناهجویان در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ وارد آلمان شدند و طبق قانون جدید پرونده این پناهجویان دوباره مورد بررسی قرار می‌گیرد چون این احتمال وجود دارد که هویت یا تابعیت افراد به دقت بررسی نشده باشد.

مقامات آلمانی می‌گویند، قرار است تا سال ۲۰۲۰ حدود ۸۰۰ هزار پرونده پناهجویی قبول شده مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد.

کد خبر 422213

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha